top of page
Naamloos-2.png

Duurzaam ondernemen
 

Ook in – de vaak wat oudere – bedrijfsgebouwen zien we veel mogelijkheden voor verduurzaming. Kiest u daarvoor, dan zorgt dat niet alleen voor een betere werkomgeving voor uw medewerkers. U draagt bovendien bij aan de leefbaarheid van onze planeet én u bespaart veel kosten. Bijkomend voordeel: door uw inzet voor het milieu kunt u uw bedrijfsimago een mooie boost geven. We verzorgen levering én installatie van een vijftal producten die aan dat alles alleen óf in combinatie de optimale bijdrage leveren.

Bedrijven verbruiken doorgaans veel energie en hebben een grote impact op het milieu. Door gebruik te maken van duurzame energie kunt u deze impact voor onze aarde kleiner maken. 


 

Wat we doen

Ontwerp zonder titel (16).png

Voor bedrijven

U kunt vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen. Een van onze vertegenwoordigers komt dan bij u op locatie om de wensen te bespreken. Daaruit volgt een vrijblijvende offerte. Wij kunnen u helpen bij de aanvraag van de subsidie. 

Indien er geen financiële middelen bestaan, maar u toch wilt verduurzamen, bieden wij ook de optie om uw dak te verhuren. U kunt dan gebruik maken van groene stroom, zonder investering! 

Ontwerp zonder titel (1).png

Ja, ik heb interesse in zonnepanelen voor mijn bedrijf!

Een kosteloos en vrijblijvend advies. 

bottom of page